За мен

Предлагам на своите клиенти висококвалифицирано юридическо обслужване и консултации на български и чуждестранни граждани и юридически лица във всички области на правото. При съвместната ми работа, спазвам пълна конфиденциалност и максимална защита на Вашите права и интереси.


В работата си се ръководя от няколко основни принципи, а именно: коректност, професионализъм, лоялност, конфиденциалност и експедитивност. Вашите проблеми решавам с професионална увереност и компетентност.


Към всеки казус подхождам с индивидуален подход в зависимост от конкретната ситуация, като своевременно Ви информирам за извършените действия и предстоящите такива.


За всяка стъпка взимам под внимание Вашето мнение, и така стигаме до съвместно взимане на решения.


Всеки от нас ежедневно се сблъсква с различни проблеми, за решаването на които понякога се изискват специални знания и умения, а законодателството в България търпи чести допълнения и динамични изменения. Това изисква от Вас да сте винаги актуални спрямо последните изменения на закона и да сте гъвкави при планирането на Вашата дейност, за което аз мога да Ви облекча. Във всеки един момент, съм в крак с новостите и промените, като постоянно се усъвършенствам професионално, воден от желанието да Ви предложа висококачествено юридическо обслужване и да задоволя напълно Вашите потребности.


Стремежът ми е да бъда Вашата сигурна юридическа опора, като обезпеча спокойствието Ви, че Вашите права и закони са защитени.Кратка автобиография


Роден съм през 1976 г. в гр. Пловдив.
Основното си образование завърших в гимназия “Св. Св. Кирил и Методий”, а средното си образование получих в „Техникум по електротехника и електроника” (емблематичния за родния ми град ТЕТ „Ленин”).
През 2002 г., веднага след завършването на следването си в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” и дипломирането си като юрист, бях вписан като адвокат при Адвокатска колегия – гр. Пловдив и положих клетва.
От самото начало скочих в мътните водовъртежи на правото и започнах самостоятелна практика като адвокат, осъществявайки консултации и процесуално представителство на клиенти по разнообразни казуси, свързани с вещно, облигационно, търговско право и други.


За себе си искам да кажа малко неща:

Аз съм адвокат
. И тук идва голямата изненада – аз съм почтен адвокат. Не, това не е оксиморон, има и такива от нас, които искат да се преборят с всеобщото схващане, че 1 000 адвокати на дъното на океана е едно добро начало.


Другото, което искам да кажа за себе си е, че аз съм добър адвокат. Нямам предвид само по душа. Аз обичам работата си и я върша отговорно и с ясното съзнание, че щом някой ми се е доверил, значи разчита на мен.


И трето, ако имате каквито и да е други питания към мен, можете да ми пишете или просто да ми се обадите - гарантирам, че и-мейлите ми не се следят (освен от секретарката ми), а телефонът ми не се подслушва (освен от жена ми).